Over Taal en participatie school

T&P biedt taalonderwijs aan statushouders op alfabetiserings-, inburgerings- en staatsexamenniveau (I en II). Mensen komen graag naar onze school en voelen zich er thuis. Een belangrijke reden hiervoor is de groepsgrootte. De groepen zijn niet groter dan tien cursisten. Er is veel aandacht voor communicatie en interactie, waarbij elke cursist bij de les betrokken wordt. De docent staat niet voor de klas, maar in de klas .

Sinds kort bieden wij ook groepslessen aan via E-learning. Bij het bepalen van het taalniveau kijken we naar welke vooropleiding iemand genoten heeft, zijn/haar leerbaarheid en zijn/haar keuze voor werk of een opleiding. Deze staan centraal bij het bepalen van de juiste klas.
We besteden veel tijd aan een zo praktisch mogelijke uitvoering van ons taalonderwijs, zodat de cursisten daar ook buiten het klaslokaal direct mee aan de slag kunnen. Nederlandse les bij Taal & Participatie is dus meer dan taal alleen.

Neem contact met ons op!

T & P (Taal en Participatie) BV

Bergsingel 299