Aanmelden bij T&P

Cursisten melden zich voor een cursus Nederlands op A1, A2, B1 of B2 niveau, een   cursus Alfabetisering, een ONA-cursus of een Participatieproduct aan via onze website (www.tepschool.nl), telefonisch (06-87797757) of via de mail: info@tepschool.nl . Korte informatie over de cursussen/participatieproducten wordt verstrekt en de cursist krijgt een inschrijfformulier, het privacyreglement, de klachtenregeling en de algemene voorwaarden toegestuurd per email. De cursist wordt telefonisch benaderd voor het plannen van het intakegesprek. Daarbij wordt voor de taalcursussen de mogelijkheid tot het volgen van een proefles aangeboden alvorens een definitieve keuze voor deelname te maken.

 

Hangende de komende wijzigingen op de Wet Inburgering waarbij de regie verschuift naar de Dienst Sociale Zaken van de gemeente kunnen de processen desgewenst worden aangepast naar wens van de opdrachtgever.

Aanmelden voor examens DUO

 De cursist bepaalt of T&P de aanmelding voor de examens doet of dat de cursist zichzelf bij DUO aanmeldt via www.inburgeren.nl.
De toetsen en examens van DUO zijn voor de kosten van de cursist en zijn niet inbegrepen bij de cursus.
Ook wordt de cursist aangemeld voor een tevredenheidsonderzoek van Blik op Werk. 

Aanmelden

T & P (Taal en Participatie) BV

Bergsingel 299
3037 GW Rotterdam

info@tepschool.nl

+31 687 797 757

cursus

nl_NLDutch